Начини на доставка

Доставяме само на територията на България.

Не предлагаме опция “тест преди заплащане”.

Поръчаният продукт ще ви бъде доставен с куриерска фирма Спиди;

До адрес на получател:

– цената за доставка до адрес е 5,90 лв;

– срокът за доставка е от 1 до 3 работни дни, ако продукта е наличен;

– ако продукта не е наличен ще се свържем с вас, за да ви дадем повече информация;

До поискване в офис на Спиди или АПС( автоматични пощенски станции):

– цената за доставка до офис или АПС е 4,90 лв.;

– максималното време за престой на пратка в офис на Спиди е 7 дни. Ако клиентът не потърси пратката си в посочения срок или я откаже, тя се връща директно към подателя.

– максималният срок за престой на пратка в АПС (Автоматична Пощенска Станция) е 48 часа. Ако получателят не вземе пратката си в този срок, тя се премества в най-близкия офис на Спиди до съответната АПС, където престоява още 5 дни.

Начини на плащане

Наложен платеж – Наложеният платеж (в брой) е най-използваният метод за плащане. Продуктът заплащате на куриера при доставката.

Рекламация

Въпреки че онлайн магазин www.otmamazamami.com полага всички усилия, продаваните продукти да бъдат с най-високо качество, може да се случи така, че да получите дефектен/грешен продукт. В такава ситуация имате право в 14-дневен срок да направите рекламация, връщане или замяна.

Как да направите рекламация?

Mожете да направите рекламация удобно и лесно – чрез електронна поща: otmamazamai@gmail.com или да подадете сигнал на

тел: +359 877 406 585

Смяна и връщане

Ние се стараем, нашите клиенти да остават доволни от обслужването на www.otmamazamami.com, затова предлагаме удобна система за връщане на стоките. За тази цел е нужно да се направят няколко стъпки:

1) Ако опаковката на продукта не е повредена, в срок 14 дни от закупването вие можете да подадете заявка за отказ, като се свържете с нас чрез електронна поща: info@otmamazamami.com или да подадете сигнал на тел +359 877 406 585

2) Вие можете да върнете стока в случай на дефект.

otmamazamami.com | © Всички права запазени
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram