Внимание! Ако очакваш бебе, то това е за теб.

Запази всеки съкровен спомен и
не пропускай нито един важен момент
по време на бременността ти...
...и научи всичко важно за отглеждането на бебето до първата му годинка

Без повече лутане и колебаене, къде да запазиш всичко важно

Комплект за бременни с 2 книги, дневник за бременна и помагало за родители

Вземи своите книги сега 👇

Побързай! Офертата изтича скоро.

Ето какво получаваш

✔️ ДНЕВНИК "Ще Съм Мама - Дневник на бременността"
(стойност 57 ЛВ - сега само за 37,00 ЛВ.)
🎁 БОНУС 1 КНИГА "Практическо Помагало За Родители за отглеждане на супер бебе от 0-12 месеца" - Единствената книга от която се нуждаеш за Важни и Полезни Насоки за Отглеждането на Бебето през Първата му Годинка
(стойност 37 ЛВ - сега само за 0,00 ЛВ.)
🎁 БОНУС 2 PDF - електронна книга "TOП 50 Съвета За Спокойна и Щастлива Бременност" - Спестява време в търсена на информация за полезните практики, за да преминете през бременността осъзнато и спокойно. Улеснява организирането на ежедневни задачи и подготовката за раждането и посрещане на бебчето.
(стойност 14,95 ЛВ - сега само за 0,00 ЛВ.)
🎁 БОНУС 3 PDF - електронна книга: "Как се развива бебето по гестационни седмици?" - Съдържа систематизирана информация за процеса на развитие на бебето през всеки етап на бременността.
(стойност 14,95 ЛВ - сега само за 0,00 ЛВ.)
🎁 БОНУС 4 PDF - електронна книга: "Как се развива бебето от 0-12" седмици?" - Помага да проследиш развитието на твоето бебе и ще научиш безценни насоки за начините по които да го стимулираш според възрастта му.
(стойност 14,95 ЛВ - сега само за 0,00 ЛВ.)
🎁 БОНУС 5 PDF - електронна книга: "ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА СЪНЯ НА БЕБЕТО" седмици?" - Ще ти помогне да изградиш режим на своето бебе още по-лесно и да проследиш дали има нужда от промени според неговите нужди.
(стойност 14,95 ЛВ - сега само за 0,00 ЛВ.)
🎁 БОНУС 6 Достъп до най-бързо развиващата се facebook група за нови родители - Седмични дискусии и достъп до множество специалисти, които да ти помагат по пътя в родителството
(стойност - БЕЗЦЕННА)

Обща стойност
153,80 ЛВ.

ПОРЪЧАЙ САМО ЗА
37 ЛВ.

Побързай офертата изтича скоро

За бърза поръчка +359876538985 

И аз бях там...

Разбирам, че очаквавнето на бебето може да бъде вихрушка от емоции, пълна с очакване, въпроси и съвети, идващи към теб от всички посоки, това е напълно нормално и аз бях като теб, объркана, уплашена и несигурна какво предстои...

Нека си кажем истината...

Буквално жонглираш с всичко, което ти предстои - пренатални срещи, диетични промени, списъци с имена на бебета и куп други неща, а да и да не забравяме безкрайните съвети от всеки ъгъл! 😓
Не е чудно, че се чувстваш претоварена, объркана и притеснена.

Но не се обвинявай...

Има безброй книги, приложения и уебсайтове за бременност. Но те само те заливат с обща информация, без да разбират твоето уникално състояние и пътуване.
А какво ще кажеш... твоите лични преживявания, твоите емоции, твоите въпроси, които възникват в 2 сутринта? Не са ли важни?
Здравей! Аз съм Дени :)

Като бъдеща майка търсих да намеря книга дневник на бременността, която да отговаря на моите уникални нужди и преживявания и така, започнах да водя дневник за собственото си пътуване през бременността, изливайки сърцето и душата си върху страниците.

Разбрах, че има реална нужда от персонализиран дневник на бременността, който може да помогне на други бъдещи майки да се почувстват подкрепени и уверени по време на своят път към родителството.

Вдъхновена от собствения си опит и нужди, и съветите на доверени експерти създадох дневник, който беше едновременно личен и практичен, включващ обмислени насоки, вдъхновяващи цитати, проследяване на състоянието, наричанки, място за снимки и спомени.

Вярвам се, че тази книга-дневник ще ти помогне да запазиш спомени за цял живот, да останеш организирана и да празнуваш красотата на бременността.

Решението е

Дневник за бременни "Ще Съм Мама"

твоят личен помощник и асистент по пътя в бремeнността

Дневникът за бременни е много повече от книга - той е спътник, който гарантира, че няма да изгубиш нито един момент, нито една грижа няма да бъде пренебрегната и всеки красив спомен от твоята бременност е уловен и съхранен.
✅ Проследявай по гестационни седмици твоите мисли, емоции и прегледи - за да бъдеш по-организирана и спокойна
✅ Проследявай всяка промяна и записвай важните препоръки
✅ Запази спомена завинаги - има предивено място за всяка прекрасна ехографска снимка
✅ Твоят списък с бебешки имена - за лесен и организаран избор
✅ Примерен списък с вещи за болницата - за да не пропуснеш нещо важно
Лесно организиране на твоите въпроси към лекаря - за да си подготвена с най-важното за всеки преглед
Послания към твоето бебче - за да изградиш още по-силна връзка с твоето бебе и да ги споделиш с него напред във времето
Специална изненада за релаксиране на всяка мама с творчески страници - за да редуцираш стреса и да си оставиш време за теб
📕 Всичко това в елегантно създаден дизайн с твърди корици и копринен разделител
📕 Размер 15.5 х 21.2 см.
📕 104 красиво оформени страници,

7 прични да използваш
дневникът на бременността "Ще Съм МАМА"
___

📔 Ценен Споменник: Помага да запазиш всички моменти и етапи от твоето пътуване по време на бременност на едно място, които ако не запишеш може да забравиш
💡 Време за теб: Помага да обмисляш твоите преживявания и емоции, което може да действа дори терапевтично и да ти помогне да се свържеш по силно с твоето бебе.
🗒️ Организация: Помага да останеш организирана за прегледи, бележки и списъци със задачи, свързани с твоята бременност.
📝 Планиране: Ще можеш да планираш раждането на бебето, списъкът с имена, идеи за детска стая, важни покупки.
👪 Сближаване: Може да бъде начин за партньорите да се свържат помежду си и с бебето, като споделят своите мисли и чувства по време на бременността.
📷 Албум: Помога да запазиш любими снимки - ехогравфски, на коремчето, от изписването
🎁 Бонуси : КНИГИ Които ще ти спестят време в търсене на правилната информация и ще те направят по уверена като родител
ПОРЪЧАЙ САМО ЗА
37 ЛВ.

Ето какво казват мами и бъдещи мами като теб

"Чудесни сте! Наистина обичам моя дневник! Той беше моят любим спътник през цялата ми бременност. Възможността да документирам мислите и чувствата си беше толкова силно, което ще запазя завинаги. Благодаря ви, че създадохте толкова красив и смислен продукт ."

Ема - Мама за първи път
"Не мога да опиша колко много ценя моя Дневник на бременността. Насоките в него ми ми помогат да запиша толкова много специални моменти и етапи, които иначе можех да забравя. Той е постоянен източник на утеха и размисъл по време на бременността ми.“

Ивелина - Очакваща мама
"Като заета работеща майка се притеснявах, че няма да имам време да следя дневника си, но той се превърна в толкова възнаграждаваща част от деня ми. Дава ми шанс да забавя и да размишлявам върху невероятното пътуване, наречено бременност, в което съм в момента. Знам, че ще го ценя за години напред."

Емили - Мама за втори път
"Никога не съм си мислила, че мога толкова много да ценя, това да имам дневник на бременността, докато не започнах да го използвам. Той се превърна в съществена част ежедневието ми и ми помогна да остана организирана и фокусирана. Препоръките и въпросите също ми помогнаха да се свържа по-дълбоко с моето бебе и с мен самата.

Ради - Майка за първи път
Получих дневника на бременността като подарък от приятел и беше такава благословия. Той е не само красив спомен, но ми помогна да се справям с възходите и паденията на бременността с повече благодат и разбиране. Бих го препоръчал на всеки, който очаква бебе."

Мария - Мама за първи път
Моят дневник на бременността беше моето спасение по време на трудна бременност. Той ми даде пространство да обработвам емоциите си и да проследявам напредъка си. Толкова съм благодарна, че имам този красив инструмент, който ми помага да поддържам връзка с бебето и със себе си."

Ради - Майка за първи път
Обичам моя дневник на бременността! Беше ми постоянно напомняне да присъствам и да внимавам по време на моята бременност. Подканите и въпросите ми помогнаха да се свържа по-дълбоко с моя партньор и моето бебе и знам, че ще погледна назад към него с благодарност за години напред."

Лидия - Мама за втори път
„Благодаря ви, че създадохте такъв специален и смислен дневник на бременността. Това е чудесен начин да документирам това невероятно пътуване и нямам търпение да го споделя с детето си един ден. Това е перфектната комбинация от практическа и емоционална подкрепа.“

Лора - Очакваща мама
ПОРЪЧАЙ САМО ЗА
37 ЛВ.

Все още не си сигурна?

Ако направиш поръчката си днес, ще ти дам ТРИ ЕКСЛУЗИВНИ БОНУСА, напълно БЕЗПЛАТНО, за да ти вдъхна още повече увереност по пътя ти на родител :)

Ето всичко което получаваш

✔️ ДНЕВНИК "Ще Съм Мама - Дневник на бременността"
(стойност 57 ЛВ - сега само за 37,00 ЛВ.)
🎁 БОНУС 1 КНИГА "Практическо Помагало За Родители за отглеждане на супер бебе от 0-12 месеца" - 

Единствената книга от която се нуждаеш за Важни и Полезни Насоки за Отглеждането на Бебето през Първата му Годинка
- Повиването на бебето
- изграждане на сън на бебето?
- техники за успояване на плачещо бебе
- Кърмене - методи и пози за безболезнено кърмене
- Подходящи игри с бебе от 0-12м
- Бебеносене - Кога? Как? и Защо?
- Бебеносене - Кога? Как? и Защо?
- С бебе и домашен любимец

(стойност 37 ЛВ - сега само за 0,00 ЛВ.)
🎁 БОНУС 2 PDF - електронна книга "TOП 50 Съвета За Спокойна и Щастлива Бременност" - Спестява време в търсена на информация за полезните практики, за да преминете през бременността осъзнато и спокойно. Улеснява организирането на ежедневни задачи и подготовката за раждането и посрещане на бебчето.
(стойност 14,95 ЛВ - сега само за 0,00 ЛВ.)
🎁 БОНУС 3 PDF - електронна книга: "Как се развива бебето по гестационни седмици?" - Съдържа систематизирана информация за процеса на развитие на бебето през всеки етап на бременността.
(стойност 14,95 ЛВ - сега само за 0,00 ЛВ.)
🎁 БОНУС 4 PDF - електронна книга: "Как се развива бебето от 0-12" седмици?" - Помага да проследиш развитието на твоето бебе и ще научиш безценни насоки за начините по които да го стимулираш според възрастта му.
(стойност 14,95 ЛВ - сега само за 0,00 ЛВ.)
🎁 БОНУС 5 PDF - електронна книга: "ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА СЪНЯ НА БЕБЕТО" седмици?" - Ще ти помогне да изградиш режим на своето бебе още по-лесно и да проследиш дали има нужда от промени според неговите нужди.
(стойност 14,95 ЛВ - сега само за 0,00 ЛВ.)
🎁 БОНУС 6 Достъп до най-бързо развиващата се facebook група за нови родители - Седмични дискусии и достъп до множество специалисти, които да ти помагат по пътя в родителството
(стойност - БЕЗЦЕННА)

Обща стойност
153,80 ЛВ.

ПОРЪЧАЙ САМО ЗА
37 ЛВ.

Побързай офертата изтича скоро

ГАРАНЦИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ ДО 60 ДНИ - 0% РИСК ЗА ТЕБ.

Ако не харесваш дневника за бременни (и всички бонуси), по някаква причина или без причина, ще ти върна парите за поръчката до стотинка..

Виж, искам да съм сигурна, че се чувстваш напълно сигурна в покупката си днес, така че сега няма какво да губиш, ако все още се колебаеш, защото аз ще поемам целия риск.

Защо? Вярвам, че това, което съм направила и съдържа в този комплект от книги, има потенциала да ти помогне да получиш спокойстието и увереността, която търсиш, да ти даде време за теб, защото го заслужаваш! И знам със сигурност, че това, което получаваш (включително бонусите) струва много повече, но искам да бъде достъпне и да помогна на повече родители по пътя им.

Така че, можеш да поръчаш твоят дневник със всички бонус към него С АБСОЛЮТНО НУЛЕВ РИСК.

Не пропускай тази невероятна възможност, да изградиш още по-силна връзка с бебето си, още преди да се е родило

ПОРЪЧАЙ САМО ЗА
37 ЛВ.