Аз Вярвам И Помагам

ЗА НАС ОТ БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ ЗА СЪБИРАНЕ НА ПЛАСТМАСОВИ КАПАЧКИ, СТОТИНКИ И ПАРИЧНИ ДАРЕНИЯ "АЗ ВЯРВАМ И ПОМАГАМ" Е ИСТИНСКА ЧЕСТ ДА БЪДЕМ ПОДКРЕПЕНИ ОТ ПРИЯТЕЛИТЕ ОТ ОТ МАМА ЗА МАМИ ЧРЕЗ САЙТА WWW.OTMAMAZAMAMI.COM

БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ "АЗ ВЯРВАМ И ПОМАГАМ" Е СЪЗДАДЕНА ПРЕЗ 2015Г. В ГРАД ВАРНА И Е ПЪРВАТА В БЪЛГАРИЯ ЗА СЪБИРАНЕ НА ПЛАСТМАСОВИ КАПАЧКИ, КОИТО СЕ ПРЕДАВАТ ЗА РЕЦИКЛИРАНЕ, А СЪБРАНИТЕ СРЕДСТВА СЕ ИЗПОЛЗВАТ ЗА ЗАКУПУВАНЕТО И ДАРЯВАНЕТО НА МЕДИЦИНСКА АПАРАТУРА В ПОМОЩ НА НЕДОНОСЕНИТЕ БЕБЕТА.

ОТ НАЧАЛОТО ПРЕДИ ПОВЕЧЕ ОТ 8 ГОДИНИ ДО КРАЯ НА 2023Г. УСПЯХМЕ ДА ОРГАНИЗИРАМЕ 9 МАЩАБНИ СЪБИТИЯ НА КОИТО СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ПРЕДАВАХА СВОИТЕ ПЛАСТМАСОВИ КАПАЧКИ. ОБЩОТО КОЛИЧЕСТВО СЪБРАНИ И ПРЕДАДЕНИ ЗА РЕЦИКЛИРАНЕ НЕНУЖНИ ПЛАСТМАСОВИ КАПАЧКИ Е 296 000 КИЛОГРАМА, А ОТ НАЧАЛОТО НА 2022Г В ПОМОЩ СЪБИРАНЕТО НА ПОВЕЧЕ СРЕДСТВА ЗАПОЧНАХМЕ ДА СЪБИРАМЕ СТОТИНКИ И МОНЕТИ ОТ 0,01 ЛВ, 0,02 ЛВ, 0,05 ЛВ, 0,10 ЛВ, 0,20 ЛВ, 0,50 ЛВ, 1 ЛВ И 2 ЛВ.

БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВСЕКИ ОТ ВАС УСПЯХМЕ ДА ЗАКУПИМ 22 МЕДИЦИНСКИ АПАРАТУРИ, КОИТО СМЕ ДАРИЛИ В ЕДНИ ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ОТДЕЛЕНИЯ ПО НЕОНАТОЛОГИЯ, РОДИЛНИТЕ ОТДЕЛЕНИЯ И ДЕТСКА ХИРУРГИЯ. ПРЕЗ 2023Г ДАРИХМЕ И ПЪРВАТА СПЕЦИАЛИЗИРАНА ДЕТСКА/НЕОНАТАЛНА ЛИНЕЙКА "АЗ ВЯРВАМ И ПОМАГАМ" В ГРАД ВАРНА В ПОМОЩ НА ХИЛЯДИ БЕБЕТА И ДЕЦА И ПЪРВИЯТ В БЪЛГАРИЯ СПЕЦИАЛИЗИРАН МОБИЛЕН ПУНКТ ЗА КРЪВОДАРЯВАНЕ "АЗ ВЯРВАМ И ПОМАГАМ" В ПОМОЩ НА БЕЗВЪЗМЕЗДНОТО КРЪВОДАРЯВАНЕ.

ПРЕЗ 2023Г ИМАМЕ ЗА ЦЕЛ ДА СЪБЕРЕМ 500 000 ЛВ С КОИТО ДА ЗАКУПИМ И ДАРИМ ОЩЕ ЕДНА ДЕТСКА/НЕОНАТАЛНА ЛИНЕЙКА И НОВИ ЖИВОТОСПАСЯВАЩИ И СКЪПОСТРУВАЩИ МЕДИЦИНСКИ АПАРАТУРИ, ТЕХНИКА И ОБОРУДВАНЕ ЗА ДЕТСКА ХИРУРГИЯ В ПОМОЩ НА ХИЛЯДИ БЕБЕТА И ДЕЦА.

ВСЕКИ ОТ ВАС МОЖЕ ДА НИ ПОМОГНЕ КАТО НИ ДАРИ ПАРИЧНИ СРЕДСТВА ПО ОФИЦИАЛНАТА НИ СМЕТКА ЗА ДАРЕНИЕ: BG57BPBI 79451069521301.

ПОВЕЧЕ ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ "АЗ ВЯРВАМ И ПОМАГАМ" МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ:
FACEBOOK: АЗ ВЯРВАМ И ПОМАГАМ И INSTAGRAM: AZVYARVAMIPOMAGAM

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ОБЕДИНЕНИ!
ВЛАДИСЛАВ НИКОЛОВ
Председател на сдружение "Аз Вярвам И Помагам"
Научете повече на https://azviarvamipomagam.bg/
otmamazamami.com | © Всички права запазени
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram