ЗА ВСИЧКИ: БЪДЕЩИ РОДИТЕЛИ • НОВИ И МЛАДИ РОДИТЕЛИ • БАБИ И ДЯДОВЦИ, КОИТО ИСКАТ ДА ПОМОГНАТ

Нов И Различен Метод
Отключи Тайните За Отглеждане На Щастливо, Здраво Бебе И Стани Увереният Родител, Какъвто Винаги Си Мечтала Да Бъдеш!“

...без страх, безпокойство и колебание за правилния подход и то без да прочетеш тонове информация

Побързай! Офертата изтича скоро.

Вземи своята книга сега >>

Ето Какво Ще Получиш

📕 Kнига: "Практическо Помагало За Родители за отглеждане на супер бебе от 0-12 месеца"

(стойност 37 ЛВ - сега само за 0,00)

🎁 БОНУС #1: PDF електронна книга "КАК СЕ РАЗВИВА БЕБЕТО от 0 до 12 МЕСЕЦА?"

(стойност 17 ЛВ - сега само за 0,00)

🎁 БОНУС #2: PDF-електронна книга за "ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА СЪНЯ НА БЕБЕТО”

(стойност 17 ЛВ - сега само за 0,00)

🎁 БОНУС #3: Достъп до най-бързо развиващата се facebook група за нови родители

(стойност БЕЗЦЕННА - сега БЕЗПЛАТНО)

Обща стойност 61 ЛВ.

СЕГА САМО


27 ЛВ.

Купи Сега
Предстои ти да станеш родител или току що си станал... помня това чувство, толкова прекрасно и същевременно стряскащо - и като всяка важна крачка е съпроводена с много въпроси.
Информация за отглеждането на бебето има в изобилие – толкова много и толкова противоречива, че е трудно човек да се ориентира точно какво да прави.

Здравей!

Аз съм Дени и както доста други жени в сегашно време, станах майка след доста години опити, очакване и тревоги.

За щастие мечтата ни се сбъдна и преди вече 2 години от любовта ни се роди нашата прекрасна дъщеричка - Симона.

Споделям за дългото очакване на това да станем родители, защото така ще имаш по-ясна представа за силата на желанието ни всичко да се случва по най-добрия за нашето бебче начин. Като неопитен родител бях като теб, объркана, уплашена, лутаща се, четяща книги и форуми с разнопосочна информация още докато бях бременна.

Прочетох един тон информация и напълно се обърках. Имаше отделни книги за всеки един от етапите на отглеждане на бебето, толкова много, чак свят да ти се завие.

След дълги и безброй безсънни нощи, борейки се с кърменето, с ревове, памперси, общо взето със всичко накуп се почуствах претоварена и изтощена от грижата за едно малко, безпомощно човече. Чувствах се изолирана и несигурна, поставях под въпрос инстинктите си и способността си да осигуря любовта и грижите, от които бебето ми се нуждаеше.

Един ден, докато разглеждах в интернет за отговори на моята поредна родителска дилема, случайно попаднах на онлайн форум, където други нови родители споделяха своите борби, страхове и успехи. Намерих утеха в това да знам, че не съм сама и започнах да се свързвам с родители, които са изправени пред подобни предизвикателства. Когато придобих увереност в способностите си, започнах да събирам информацията от различни работещи и доказани методи, и ресурсите, които ми бяха помогнали най-много.

Водена от желанието да подкрепя и да дам възможност на други нови родители да преминат по-лесно през този етап от живота си, реших да напиша Практическо Помагало за Родители за отглеждане на супер бебе от 0 до 12 месеца. Исках да създам изчерпателен, достъпен ресурс, който да отговори на реалните предизвикателства, пред които са изправени новите родители, и да предостави приложими, основани на доказани и изпитани методи решения.

Прекарах безброй часове в проучвания, интервюиране на експерти и събиране на истории от други родители, за да разработя ръководство, което да резонира с млади и объркани бъдещи майки и нови родители, които се чувстват несигурни и претоварени. Съсредоточих се върху основните проблеми на един нов родител, като кърмене, изграждане на режим сън и справяне с проблемите в храненето.

Разбрах, че новите родители се нуждаят от нещо повече от информация: имаха нужда от чувство за общност и подкрепа. Ето защо заедно с книгите, които написах създадохме и общество, група за взаимопомощ, за да помогне на родителите да се справят с предизвикателствата в родителството, през първата годинка на детето им и след това, и то с увереност и лекота.

Ето затова вярвам, че това помагало е твоят най-верен помощник по пътя на твоето родителство.
otmamazamami.com | © Всички права запазени
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram